05.04.2011 11:10

Liečba listom červeného viniča

 

LIST ČERVENÉHO VINIČA 

A JEHO VYUŽITIE VO FARMÁCII

 

Odborník na nohy List červeného viniča, Vám ponúka účinnú úľavu tým, že zlepší prietok krvi vo Vašich nohách. Naše produkty sú založené na unikátnej zložke, u ktorej bolo klinicky dokázané, že zlepšuje prietok krvi a zmenšuje opuchy. To následne tíši bolesť a pocit ťažkých nôh. Vráťte svojim nohám ľahkosť!

Účinky všetkých produktov s listom červeného viniča sú vedecky dokázané odborníkmi.

 

LIST ČERVENÉHO VINIČA

Práve v nohách cítime večer nepríjemný pocit únavy, tiaže a bolesť, nohy nám často opúchajú a môžu sa tvoriť aj kŕčové žily. Je nutné dodržiavať niekoľko zásad a pravidiel, aby sa z týchto počiatočných príznakov žilovej nedostatočnosti nevytvorilo do budúcnosti vážnejšie žilové ochorenie. Už samotné počiatočné príznaky pre nás môžu byť veľmi obmedzujúce.

List červeného viniča, ktorého podstatou je špeciálny výťažok z červených listov vínnej révy, poskytuje účinnú úľavu zmiernením ťažkostí, ktoré majú pôvod v žilách nôh. Zároveň pôsobí preventívne proti týmto príznakom a ich zhoršovaniu.

Listy vínnej révy sú v oblasti výskumu liečby žil veľmi dobre známe a cenené. Poznatky z ich histórie a ich účinky sú dostatočne opísané.

Cieľom akejkoľvek prevencie žilových ochorení alebo akejkoľvek liečby už existujúceho žilového ochorenia musí byť obnovenie normálneho stavu krvného obehu, a teda stála funkcia žíl. Cieľom je obmedziť opuch, ktorého príčinou je v tkanivách nahromadená voda, a jej transport preč tak, aby čerstvá krv mohla opäť privádzať kyslík a živiny k bunkám, a aby vymizli pocity ťažoby a nepríjemného napätia v nohách, ich bolesti a brnenie. Rovnako je potrebné zabrániť opätovnému vývoju opuchu. Krém zabezpečí okamžitý pocit úľavy

 

List červeného viniča obsahuje výťažok z listov vínnej révy, pôsobí chladivo, uvoľňuje a osviežuje unavené a ťažké nohy. Špeciálne, dermatologicky testovaný dermálny krém má neutrálne pH, a navracia pokožke jej prirodzenú vláčnosť. Je príjemne osviežujúci najmä v horúcich dňoch a večer po dlhom a namáhavom dni. Je ideálny aj v medziobdobí a pri pohybe. Osviežujúci a uvoľňujúci účinok možno zaznamenať bezprostredne po aplikácii.

 

Aplikácia:

 

Tenká vrstva sa nanáša 3x denne. Nohy sa jemne nakrémujú zdola nahor, t.j. od členka ku kolenu. Pri kŕčových žilách sa nesmú masírovať! Nepoužívať na podráždenú pokožku, rany a sliznice.

 

Ako účinkuje

LIST ČERVENÉHO VINIČA

Predpokladá sa, že červené víno v malých množstvách je tajomstvom dlhého a zdravého života. Ale vedeli ste, že tajomstvo zdravých nôh je ukryté v listoch červeného viniča? Je to pravda!

 

Vedci dlhé roky skúmali, prečo francúzski pestovatelia vína takmer nikdy netrpeli žilovými ochoreniami. Výskumom zistili, že farmári si na liečbu svojich ťažkých, opuchnutých a boľavých nôh vyrábali roztoky a zápary z vínnych listov. Tento domáci liek sa ukázal byť veľmi účinný.

Farmakológovia analyzovali aktívnu zložku listov červeného viniča a získali z neho účinný extrakt. Tento čisto rastlinný extrakt je základom produktov z listu červeného viniča na unavené a ťažké nohy. Zlepšenie krvného obehu a zmiernenie opuchov pri užívaní produktov z listu červeného viniča potvrdili klinické štúdie.  

Prísne smernice stanovujú, ktoré listy sa môžu zbierať, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita a obsah rastlinných látok. Listy sa dôkladne umyjú a vysušia predtým, ako sa z nich získava účinná látka.

 

 

—————

Späť